lördag 18 oktober 2008

det är inte lustigt

Lustgas är dåligt för klimatet har man kunnat läsa i tidningar i veckan. Lustgas används framförallt vid förlossningar och en förlossning med lustgas mostvarar ca 150 mils bilåkande. JAHA!!!! 150 mil för att kunna föda med lite mindre smärta jämfört med 3000 mil för en flygresa till Thailand. De 150 milen ska nu kraftigt minskas på svenska sjukhus medan Thailandresenärerna fortsätter åka hur mycket de vill. Detta kan man läsa i expressen jönköping:

JÖNKÖPING. Blivande mammor skall i framtiden inte få använda lustgas som smärtlindring. Lustgasen är inte bra för miljön, menar landstinget i Jönköping.

Medan folk glatt kan fortsätta flyga, köra bil, äta kött och konsumera i överflöd utan några som helst gränsvärden eller stopp! JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD OCH JAG LOVAR ATT DET ÄR MÄN SOM UPPMÄRKSAMMAT HUR MYCKET KVINNOR FÖRSTÖR MILJÖN MED SITT BARNAFÖDANDE!!! Män står för 75% av bilåkandet i Sverige och reser dessutom mycket oftare med flyg än kvinnor. Till det läggs att de äter mer kött och väljer mer sällan ekologiskt när de handlar. Jag är upprörd!!!

Inga kommentarer: